Alla annonser > Bilar > Linköping

SweTrack™ Extreme V5 i Linköping, Östergötlands län säljes

SweTrack™ Extreme V5
SweTrack™ Extreme V5
SweTrack™ Extreme V5
SweTrack™ Extreme V5
Google Maps
Beskrivning:

Full koll - i tre år! Kraftfulla SweTrack™ Extreme V5 erbjuder dig smarta funktioner, upp till tre års batteritid och en vattentät konstruktion. Tack vare den kraftfulla magneten lämpar den sig utmärkt för temporär montering på bilen, båten samt övriga fordon. SweTrack™ Extreme - det självklara valet för en tryggare vardag.
SweTrack™ Extreme V5 är en kraftfull GPS-spårare som byggts på ett toppmodernt Schweizutvecklat GPS chip för att kunna leverera problemfri spårning oavsett tillämpning. Tack vare en batteritid på upp till tre år, en vattentät konstruktion och inbyggt rörelselarm är den perfekt för dig som vill förhindra fordonsstölder.
Att komma igång med SweTrack™ Extreme V5 är en barnlek - montera enheten på ditt fordon, följ installationsanvisningarna och börja spåra; direkt från dator, mobil eller surfplatta. När enheten är aktiverad kan du luta dig tillbaka och ta det lugnt. SweTrack™ Extreme V5 skyddar dina ägodelar - dygnet runt, året runt. Eftersom enheten har inbyggt rörelselarm så varnas du ögonblickligen om fordonet förflyttas: och tack vare fallsensorn kan enheten till och med varna dig om att den monteras loss från bilen. Enheten lämpar sig även för användning till sjöss, eftersom den har kraftfulla antenner och en vattentät konstruktion!
VARFÖR VÄLJA SWETRACK™ EXTREME?
Till skillnad från många andra lösningar på marknaden innebär SweTrack™ Extreme inga extra abonnemangskostnader, utöver den kostnad som tillkommer för att ha ett aktivt SIM-kort i enheten. Vidare erbjuds du en lösning som utvecklats under ledordet "göm och glöm" - detta möjliggjorde vi genom att montera in ett riktigt starkt batteri i SweTrack™ Extreme, oavsett vilken modell du väljer. Montera din SweTrack™ på fordonet, starta spårningen och koppla av. Om något händer, så kan du vara säker på att SweTrack™ Extreme håller ett öga på ditt fordon. Dessutom är precis all programvara, och kommunikation mellan dig och gpsen på svenska.
Produkten har en rejäl design, vattentåligt skal och smarta larmfunktioner - du varnas om fordonet förflyttas, om enheten monteras bort från fordonet, eller om fordonet lämnar ett visst område. SweTrack™ Extreme är alltså perfekt för att hålla koll på båten under vinterförvaringen, säkerställa att en värdefull bil inte försvinner, eller se till att ditt företags transporter kommer fram säkert och i tid. Genom livespårningen kan du följa ditt fordon i realtid.
Dessutom ger vi dig fri support, utförliga instruktioner och lovar dig en lösning som är anpassad för just dig och dina behov!
funktioner
Positionsuppdatering
Skicka ett snabbt SMS till SweTrack™ Extreme V5, som svarar med koordinater, gatuadress eller länk till onlinekarta.
Geografiskt stängsel
Ange ett visst tillåtet område - skulle SweTrack™ Extreme V5 lämna området, så får du en varning. På så sätt behöver du aldrig oroa dig för att exempelvis lämna båten under vinterhalvåret på landstället uppfart!
Vattentät konstruktion
SweTrack™ Extreme V5 har en vattentät konstruktion, vilket gör det möjligt för enheten att befinna sig i upp till 30 minuter på en meters djup. Regn och rusk är inga problem - med andra ord är den perfekt till såväl båten som bilen!
Fallsensor
Enheten har en inbyggd fallsensor, som kan konfigureras att varna dig så fort den monteras loss från fordonet.
Rörelselarm
Vid minsta lilla rörelse varnas du ögonblickligen.
Positionshistorik
Följ enhetens rörelser under valfri tidsperiod.
Kraftfullt batteri
Med ett extra starkt batteri på 5000mAh orkar SweTrack™ Extreme V5 hålla igång i upp till tre år - behovet av regelbunden laddning är således eliminerat.
Kostnadsfri livespårning
Följ enhetens position i realtid på en karta - direkt från dator, mobil eller surfplatta.
Inbyggd magnet
Tack vare den inbyggda magneten kan SweTrack™ Extreme V5 monteras direkt på valfri magnetisk yta: exempelvis bilens underrede. Detta ger dig möjlighet att dölja enhetens placering mycket väl.
Batteritid enligt tester
Standbytid - upp till 3 år (vid djupsömn)
6 positionsuppladdningar per dag - 200 dagar
1 positionsuppladdning var tionde minut - 14 dagar
Konstant livespårning (6 positioner per minut) - 90 timmar
PAKETETS INNEHÅLL
SweTrack™ Extreme V5
USB-kabel
Väggladdare
12V laddare för fordonets cigarettuttag
Svensk instruktionsbok
Snabbmanual på engelska, tyska och franska fås på begäran
Kontantkort från Comviq (ej laddat)
Supportkort för telefon och mail support
1 års garanti

Kontakt:Mejla annonsören
 Redigera
 Anmäl annons
Pris:2,690:-
Inlagd:12 September 2015
Typ: säljes - privatperson
Län:Östergötlands län
Stad:Linköping
Postnummer:58002
Kategori:Bilar
Övriga:Annonsen är äldre än 2 månader.
Dela:
Länk: